Декупаж

Шарен Блог | Един нов блог за хендмейд и изкуство за всеки

Здравейте! Казвам се Милена и за мен декупажът е хоби и вдъхновение, а хендмейд творчеството – кауза.

Откакто се помня, обичам да майсторя разни неща. Трудовото обучение беше мой любим предмет в училище, а парите за закуска отиваха за моливи, гумички и боички. През годините опитвах какво ли не, докато не открих декупажа. До среднощ седях да грундирам, боядисвам и състарявам предмети. Това естествено доведе и до желанието ми да имам свой собствен магазин. Намерих съдружник и така през 2013-та се роди Euphoria Shop. С цялата еуфория на новото начинание. Минах през всички перипетии и грешки, натрупах опит и увереност.

В началото на 2016-та пътищата ни с моята съдружничка се разделиха и аз напуснах магазина. Така Euphoria Shop се превърна само в онлайн магазин. Скоро обаче осъзнах колко много от времето ми отнема това и как отново няма кога да се занимавам с  хобито си. А животът е твърде кратък, за да не отделяш време за любимите си занимания. И сега онлайн магазинът и ФБ страницата Euphoria Shop са собственост на друг човек. Не искам, обаче, постигнатото до този момент да изчезне просто така, защото това е една доказана във времето идея и добре работещ бизнес с изградени отношения. И ето ме тук: със съвети, идеи и вдъхновения за вашите хобита в областта на хендмейд творчеството. И не само.

Вярвам, че у всеки човек живее един творец. И затова съм тук – да събудя вашата творческа страна. Защото, независимо какво си мислите, вие умеете да творите. Притежавате всичко необходимо, за да създадете красиви неща. Трябват ви само малко указания. И аз ще ви ги дам. Затова – да се хвърляме с главата надолу в морето, наречено „Направи си сам“. Не се бойте, аз съм с вас, а мисията на Шарен Блог е да вдъхновява и да помага на всеки да създава красиви неща.

Милена

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *